Villa i Løgten

 

Villaen er beliggende på en stor grund, der falder mod syd. Ankomst er ved nordvest, og der opføres nabohuse mod nordøst og sydvest. Mod sydøst er der en stor, flot mark som forbliver ubebygget. Huset er tilrettelagt efter solens vandring og maksimering af udsigten til de flotte arealer mod sydøst. Samtidig er det meningen at minimere indkig fra nabohusene. Det er gjort ved at lave en række murvinger langs husets øst, syd og vestvendte facader, der styrer ud- og indkig. Samtidig danner murvingerne også støttepunkter for et stort udkragende tag, der mod sydøst og syd overdækker udendørsarealer og sørger for at mindske direkte sol ind af de store glaspartier.

Type
Kommission

Status
Opført

År
2016-2018

Lokation
Løgten, Aarhus

Areal
268 m² netto

Bygherre
Privat

Arkitekter
Spant Studio & Tid & Rum Arkitekter

Team
Kasper Holmboe, Troels Thorbjørnson & Anders Carlsen

_MG_2551.JPG
 
_MG_2577.JPG
 
 
_MG_2562.JPG
 
 
_MG_2586.JPG
 
IMG_0794 kopi.jpg
 
 
_MG_2544.JPG
 
 
IMG_0823.JPG
 
 
_MG_2517.JPG
 
 
IMG_0810.JPG
 
IMG_0804.JPG
 
 
IMG_0797.JPG
 
 
 
Situationsplan.jpg
 
 
 
Plan.png
 
 
 
snit og opstalter .png