I en verden præget af middelmådighed viser Spant Studio en anden vej: Idéer, der bygger på holdninger. Vi mener, tilværelsen kan gøres mindre ordinær. Det er ikke et korstog, men en invitation.

Spant Studio er en arkitektur- og designtegnestue, etableret af arkitekterne Troels Thorbjørnson og Kasper Baarup Holmboe. Tegnestuen har base i et lille treetagers hus, bygget inde i den gamle frugtauktionshal på Godsbanen i Aarhus.

Navnet Spant Studio beror på en fælles fascination for den harmoniske og sammensatte natur, iboende et sejlskib. Vi arbejder målrettet med den højere sammenhæng der opnås igennem et konstant skala- og funktionspring der ligger til grund for et sødygtigt og smukt sejlskib og som er forbilledlig for al arkitektur og funktionel form. For som et sejlskib er en øvelse udi at skabe noget smukt under ekstremt komplicerede funktionelle betingelser, er det ligeså med arkitektur.

Alle har en holdning til arkitektur og design, også selvom de ikke er i stand til at bringe dem i tale. Vores idealer er stålsatte men vores holdninger i konstant udvikling, som sådanne bør være. Som udgangspunkt kan vi ikke forstå at verden skal gå under, fordi vi forbruger os selv ihjel - det ærger os i grunden temmelig vedholdende, og vi mener, at den eneste løsning er at angribe verden med bedre, intelligente løsninger.

Vi er professionelle, nysgerrige generalister og vi sender hermed en åben invitation til at udfordre os på vores verdensopfattelse.

 

Præmier & udmærkelser

- Nomineret til Danish Design Awards 2016

- Vinder af Paustians Internationale Designkonkurrence med 'Sissy' i 2014

- Nomineret til Hay Talent Award 2014 med 'AA Desk'

- Udstillet på Milan Design Week i 2014 og 2015 med hhv. Clint og Play the Strings